• Studeren in eigen tempo
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Praktijk is echt praktijk

Als u kiest voor e-Learning, houden wij u via de unieke online leeromgeving van NCOI Techniek & Veiligheid volledig op de hoogte van uw voortgang en kunt u contact hebben met een van onze medewerkers.

Je maakt e-learning in een persoonlijke online leeromgeving. Je ontvangt een mail met inloggegevens en een link via waar je naar de online leeromgeving gaan.

Eenmaal in de online leeromgeving vindt je de e-learning en trainingen waarvoor je ingeschreven bent. Ook afgeronde trainingen en behaalde certificaten worden hier weergegeven.

Onder het tabblad e-learning kun je starten met de gewenste e-learning.

In de e-learning kan de deelnemer de eigen voortgang zien, vragen maken en theorie (terug)lezen.

Je kan de e-learning ook maken via de app op hun smartphone of tablet (IOS of Android). Voor de app hebben wij ook een handleiding.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.