Samengevat

Opdrachtgevers stellen steeds vaker het VCA-certificaat verplicht. Met dit certificaat toont u aan dat u de nodige kennis bezit van VGM ­(Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en daarmee dus ook rekening houdt tijdens uw werk. Heeft u al best veel kennis op het gebied van VCA-veiligheid en durft u het aan om direct examen te doen? Kies dan voor VOL-VCA-examen en ga direct op voor uw VOL-VCA-diploma.

  • Jaar gratis toegang tot online theorie
  • Locaties door heel Nederland
  • Praktijk is echt praktijk
  • Start binnenkort.

Startmomenten

Over deze cursus

Doelgroep

U heeft al een VCA-diploma of u werkt dagelijks volgens de VCA-richtlijnen en bent er daardoor helemaal in thuis. Dan is dit de manier om uw kennis te verzilveren met een officieel diploma.

Doel en opzet

Na bestelling ontvangt u een code waarmee u zich rechtstreeks aan kunt melden op een van de vele examendata en examenlocaties. U kiest een examen, een examendatum en een examenlocatie, meldt zich daarvoor aan en voert de code in. Uw aanvraag is daarmee direct definitief.

Wilt u zich liever eerst voorbereiden op het ­examen? Schrijf u dan in voor onze cursus met studieboek, volg een e-Learningcursus of een van onze klassikale cursussen die we vaak door heel Nederland verzorgen. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.

Voorbereiding en studiebelasting

U bereidt zich niet voor op het examen, maar neemt direct deel.

Vooropleiding

U beschikt over een (bijna verlopen) diploma Basisveiligheid VCA of u werkt dagelijks volgens de VCA-richtlijnen.

Online leeromgeving

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit ­perfect aan op de exameneisen. Alles wat u nodig heeft voor uw studie vindt u in onze moderne online leeromgeving.

Diploma

Wanneer u slaagt, ontvangt u het erkende PBNA-diploma (onder toezicht van de Examenkamer). Het diploma is 10 jaar geldig.

Programma

Deze cursus bevat alleen de inschrijving voor het VOL-VCA-examen.

 

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.