Samengevat

Opdrachtgevers stellen steeds vaker het VCA-certificaat verplicht. Met dit certificaat toont u aan dat u de nodige kennis bezit van VGM ­(Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en daarmee dus ook rekening houdt tijdens uw werk. Heeft u al best veel kennis op het gebied van VCA-veiligheid en durft u het aan om direct examen te doen? Kies dan voor B-VCA Examen en ga direct op voor uw B-VCA-diploma.

Let op! De data en locaties hieronder betreffen de daadwerkelijke examenmomenten. Als u zich inschrijft via de inschrijfknop is dit de dag waarop u examen doet.

  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Locaties door heel Nederland
  • Praktijk is echt praktijk
  • Start binnenkort.

Over deze cursus


Doelgroep

U heeft al een VCA-diploma of u werkt dagelijks volgens de VCA-richtlijnen en bent er daardoor helemaal in thuis. Dan is dit de manier om uw kennis te verzilveren met een officieel diploma.

Doel en opzet

Na bestelling bent u direct aangemeld voor het examen op de door u aangegeven datum en plaats.

Wilt u zich liever eerst voorbereiden op het ­examen? Schrijf u dan in voor onze cursus met studieboek, volg een e-Learningcursus of een van onze klassikale cursussen die we vaak door heel Nederland verzorgen. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.

Voorbereiding en studiebelasting

U bereidt zich niet voor op het examen, maar neemt direct deel.

Diploma

U kunt hierboven aangeven waar en wanneer u examen doet. U wordt via NCOI Techniek & Veiligheid direct aangemeld bij PBNA.

U legt het examen af in 1 van de 33 toetscentra in Nederland. Wanneer u slaagt, ontvangt u het erkende PBNA-diploma (onder toezicht van de Examenkamer). Het diploma is 10 jaar geldig.

Programma

Deze cursus bevat alleen de inschrijving voor het B-VCA-examen.

 

 

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.